Seuran esittely

Helsingin seudun Mielenterveysseura ry

Helsingin seudun Mielenterveysseura, tuttavallisemmin HSMS, perustettiin vuonna 1991 edistämään vapaaehtoista kansalaistoimintaa mielenterveyden alalla. Olemme Suomen Mielenterveysseuran jäsenyhdistys ja toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu.

Pyrimme toiminnallamme lisäämään mielenterveystietoutta sekä tukemaan ehkäisevää mielenterveystyötä, kuntoutusta ja muita mielenterveyspalveluita. Vapaaehtoistyömme ei korvaa julkisia palveluita, vaan tukee ja täydentää niitä.

Tunnemme aitoa huolta yhteiskunnan tavasta säästää juuri niiden kohdalla, jotka apua eniten tarvitsisivat. Tämä huoli onkin vapaaehtoistoimintamme lähtökohta ja voimavara. Tahdomme ymmärtää mielenterveyteen liittyviä ilmiöitä paremmin sekä toimia yhdessä elinympäristömme ja lähimmäistemme mielenterveyden hyväksi.

Seura on vuosien varrella muun muassa järjestänyt erilaisia mielenterveyttä ylläpitäviä vertaisryhmiä, pyörittänyt avointa Mielenterveyden kuntokoulu –luentosarjaa ja kouluttanut suuren joukon vapaaehtoisia tukihenkilöitä kuntouttavaa apua arjessaan tarvitseville.

Tällä hetkellä voit osallistua avoimiin koulutus- ja luentotilaisuuksimme, joita järjestämme ajankohtaisista aiheista.

Mikäli olet kiinnostunut antoisasta vapaaehtoistoiminnasta, liity kasvavaan joukkoomme. Viisaus alkaa välittämisestä!

Seuran esittely

  • Yhteystiedot

    Helsingin seudun Mielenterveysseura ry

    Topeliuksenkatu 17 C 83,
    00250 Helsinki